Diskuse

Referendum o vystoupení ze sebedestruktivní Evropské unie, získává na naléhavosti

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hrstka sebevražedných promuslimských nadšenců zde píše podrážděné reakce, které většinou nemají ani hlavu ani patu, jen zášť a nenávist....Tak nám pánové napište, v čem spatřujete výhody integrace nenávistného a ženy ponižujícího náboženství v Evropě...???...Zatím předvádějí jen teror a krev....Pokud se vám to líbí, odstěhujte se vy k nim a nám je sem netahejte...!!!!!!

1 0
možnosti
ZB

Nemusíte mít o mě strach,já se Vaší kořistí určitě nestanu.Okamurovci,jako příznivci radikálních jednoduchých řečení,které budou "určitě fungovat",jsou jen druhou stranou mince fanatických islamistu,zatím jen svou přihlouplou a nenávistnou rétorikou...

1 1
možnosti

Jaké konkrétní jednoduché řešení mají například v programu a jak zní vaše složité?

1 0
možnosti
Foto

... máte recht, hlupáci jsou snadnou kořistí pro radikály všeho druhu... včetně SPD a pod. ;-DRv

4 0
možnosti

A copak přesně volí elity vašeho typu? Jen se pochlubte.

0 0
možnosti
LD

Bruselští politici stále sní svůj sen o multikulturní Evropě a nějak si nevšimli, že se postupně stáváme snadnou kořistí pro radikály všeho druhu...

Ale všimli,dokonce to podporují všemi silami

4 0
možnosti
MD

'Evropsky zapad' jsme uz nestihli. Evropsky vychod? Neni o co stat.

0 0
možnosti
VK

Pane autore, jedna prosba. Dejte si prosím pod fotku, že jste kandidát SPD Okamura boys. Mnoho lidí, včetně mně, by ušetřilo čas zbytečným čtením. Nebojte, vy si své moudré čtenáře jistě najdete. Jinak jste zářným příkladem, že ani vzdělání nemusí člověka obdařit kritickým myšlením a pro případné koryto jste schopen se hodně snížit.

5 2
možnosti

Zbytečné čtení to pro vás je, když k jeho obsahu diskutovat neumíte, ale lézt do diskuze psát osobní útoky na autora, to zas joo.

3 0
možnosti
Foto

Tyhlety nápady o samostatné obraně jsou tak naivní, že by mne autore zajímalo vaše CV. Kdo jste, jaké máte vzdělání a co vás vede k takovýmto spásným myšlenkám.

A pro pana admina: Proč už není třeba, aby nám autor, bloger napsal něco o své osobě. Takhle nevím, jestli to není další pan z Cvalínovi líhně či alterego jiného vášnivého exblogera.

5 8
možnosti
JZ

Ale víte, že se odchodem z EU nic z toho nevyřeší, že jo? Já jen, abyste měl pro ten geniální plán záchrany úplné informace.

6 11
možnosti
PV

P70a92v96e43l 56V24é37b60r

12. 6. 2017 21:23

No, po odchodu z EU nám alespoň nikdo nebude cpát migranty horem spodem a budeme alespoň vědět, že své hranice si musíme hlídat sami...

11 2
možnosti