Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Oponenti článku se v diskusi hrabou ve zbytečných pitomostech. V ideální podobě může být multikulturní pojetí přínosem; tedy ponechám si kulturní symboliku země, odkud přicházím, ale plně se podřídím zákonům země, kde jsem zakotvil. Nesmí se ale stát, že vystavím majoritu nemocem, které vleču sebou a další hledisko: při ohlédnutí po 3 - 4 letech by neměli mít migranti násobně větší počet lidí na soc. dávkách, než je v majoritě obvyklé. Tedy heslovitě - ekonomika a zdravotnictví.

Ale to podstatné na dnešní době se stále vynechává; viďte pane Mašku, Kopřivo, Bystřický a další. Proč i hlavní aktéři a podporovatelé multikulturalismu v Evropě museli konstatovat, že selhal?? A proč? Do té vzletné myšlenky se dlouhodobě nevešel ISLÁM!!! Multi-kulti s islámem není možný. Vždy se bude separovat, bude v rozporu se zákony, svými požadavky se bude snažit přetvářet majoritní zvyklosti a není v žádném případě ochoten se podřídit demokratickým pravidlům.

A proto, když se v našem školství bude kdekoli jako součást výchovy objevovat vedle jiných i islám, budu vždy zásadně proti!! Prostě islám je neintegrovatelný a samotná existence v evropském prostoru je proti zákonná.

Odstrašujícím příkladem prznění kulturního rozhledu našich dětí byl projekt "Islám očima českých školáků" a bohužel, stále nezakázaný, byť garance Min. školství podařilo zrušit. Tolik růžové barvy, která z islámu kapala, se hned tak nevidí!

Dalším pokusem je projekt Edizon; pokud jeho součástí budou opět muslimové, je to podraz. O islámu je potřeba dětem přiměřeně jejich věku říkat pravdu. Od historie, přes jejich násilný rozmach po světě, až po popis dnešních islámských zemí, ze kterých muslimové do Evropy přicházejí.

5 0
možnosti
KM

Zase fantazírujete. Žádní hlavní aktéři a podporovatelé multikuluralismu v Evropě neexistují a jedna osoba, v jednotném čísle, řekla, že selhal a to není žádná jeho podporovatelka. .

0 4
možnosti
MK

Nemáte pravdu, řeklo to více politiků, ale to není meritum věci; o islámu v Evropě nic?!

2 0
možnosti
  • Počet článků 50
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1669x
.

Seznam rubrik