Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Jsem velmi ostražitý, když mě někdo varuje před "nedozírnými následky". A zejména pak, když mě ten někdo nutí k přátelským vztahům k Rusku.

Rusko je agresor, který bez ohledu na platné smlouvy zabírá cizí území. Zabránit mu v tom nemohu, avšak jednat s takovou zemí prostě nechci. Nechci přátelské vztahy, nechci ani nepřátelské. Nechci s Ruskem vůbec žádné vztahy. Ať se přátelí a obchoduje si s kým chce, ale nás ať nechá na pokoji.

Až opustí násilím obsazená území, pak teprve bude možné s Ruskem jednat.

12 0
možnosti
Foto

Jak můžete mluvit o násilím získaném území, když na Krymu proběhlo platné referendum o odtržení od Ukrajiny, které nikdo nenapadl (kdo mlčí, ten souhlasí), a to ani u ukrajinského, nebo ruského soudu a ani nebylo požadováno, nebo nařízeno vypsánínového referenda?

0 4
možnosti
SN

:-)......Popsal jste to přesně ! Souhlas beze zbytku. Výroba a prodej zbraní je nejlepší byznys. Proto....musíte navýšit náklady na zbrojení ! Kdopak nás asi ohrožuje? Poslední "mírová" konference odkryly pro chápající lidi skutečnost, že největším nepřítelem je Rusko a proto je ho třeba obklíčit a hlavně zajistit záminku k jeho napadení ! Komu se bude dnes chtít umítat za oligarchy a velkokapitál ? R^R^R^

5 12
možnosti
  • Počet článků 50
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1669x
.

Seznam rubrik