Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

...máte to postavený dost jednoduše...až primitivně ..řekl bych....:-/

10 0
možnosti
ZJ

A toto je vysokoškolský učitel! Doufám, že vyučujete sociologii a Historii dělnického revolučního hnutí.

9 0
možnosti
IH

Jedním z programů podle http://studiumbk.cz/studium/ je

Hospodářská a podnikatelská etika

0 0
možnosti
LK

Ach jo, no jasně Úsvit... :-P

 1) Ad zločinná koalice - úplně stejný, ba vyšší rozsah církevních restitucí kdysi vypočetl i ministr Pavel Dostál, který do oné nenáviděné koalice nepatřil a církve a šlechtu upřímně nenáviděl (nevím, proč šlechtu, co se týče církví, kdysi ho v dětství snad měl zmlátit jakýsi husitský farář).

2) Rychlostí? To si děláte srandu? 25 let je rychlost? Když na Slovensku, v Polsku, v Maďarsku, nebo nedejbože v Německu jsou tyto poměry dávno upraveny? Nebýt to církve, ale někdo jiný, tak je to dávno u mezinárodních soudů.

3) Většina smluv je nevypověditelných jen jednou stranou, smutné, že?

4) Ad výčtový zákon - zkuste si vzít barák na hypotéku a pak zaplatit jednou. Proč by mělo na západě probíhat vyrovnání s církvemi, když je tam nikdo neokradl? (Situace ve Francii je specifická, rozhodně bych pod to nezahrnovala pojem "západ" - ve většině západních zemí je církev tak bohatá, že její chudé české sestřičce se o tom může jen zdát). Argumentovat tím, že stát přispíval i za komunistů je nechutné, vzhledem k tomu, že předtím všechen majetek ukradl, zlikvidoval řeholní řády, povraždil a uvěznil množství kněží a velkou část kulturního dědictví církve nechával chátrat.

5) Téma se už poněkud vyčerpalo, pane...

23 0
možnosti

Máte v tom guláš, sama církev prohlašovala, když se jí to hodilo z hlediska placení daní, že její majetek je veřejným fondem.

0 2
možnosti
VS

Úsvit? Tak to jo. To by odpovídalo...

11 0
možnosti
  • Počet článků 50
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1669x
.

Seznam rubrik