Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RT

Je to bohužel tak, islám je v fenzívě, ale je schopna hlavně dnešní zhýčkalá evropská západní civilizace nějakého odporu?;-(

2 0
možnosti
MK

Pokud neexistuje evropská verze islámské nauky, která by snesla pohled LZPaS včetně zákonů té které země, (a nevěřím, že se něco takového dá dohromady) je islám v evropském prostoru nepřípustný a měl by být postaven mimo zákon.

Precedens postavil Evropský soud pro lidská práva, když vyloučil praktikování šárie v Evropě. A islám bez šárie je méně než poloviční. I laik si musí říci, že to se nestane a proto je nutné islámu v Evropě včetně ČR říci jasné NE!!!

9 0
možnosti
VP

R^tak jasné to je asi 95% lidí, ti ostatní jak na potvoru sedí ve vládě + pár jedinců tady, nebudu jmenovat.

" Proč ignorujete svoje kořeny. Islám nikdy nebyl náboženstvím míru. Organizace jako Muslimské bratrstvo, Al- Káida, Islámský stát nebo Taliban budiž názorným příkladem islámu v praxi. Je to stejné jako nacismus. Vše, oč se starají, je dobývání, loupení a znásilňování. To je pravá podstata této v poušti vytvořené ideologie nenávisti. "

http://www.securitymagazin.cz/zpravy/mam-pro-evropany-jeden-vzkaz-rekl-nam-koptsky-krestan-studujici-v-cr-po-atentatech-v-egypte-1404055790.html

9 0
možnosti
JR

J28a88n 78R50á75ž

13. 4. 2017 18:53

A zvláště mrazivě úsměvné je tvrzení, že terorizmus nemá nic společného s islámem, když nejviditelnějším vzájemným pojítkem teroristů, jejichž rukojmím se stává čím dál víc celá Evropa, je ideologie islámu.

4 0
možnosti
PK

P26a18v19e23l 55K26i97l65i12k

13. 4. 2017 18:33

Ve svém blogu používáte pojmy jako "válka" nebo "střet" civilizací. A to je ten největší omyl. O žádný střet nebo válku nejde. Prostě a jednoduše naše civilizace už de facto zanikla.

Je třeba, abysme si uvědomili, co se v současnosti děje. Ti, kteří Evropu před islámem řadu století bránili, ti už vymřeli. Zůstali tu pouze otroci, kteří se nemohou dočkat, až sem z Afriky a muslimského světa dorazí naši noví pánové, kterým budeme ochotně sloužit. A zástupy "uprchlíků", které se neustále zvětšují, dokazují to, už už si toho chlapci v Africe a Asii všimli. Tak proč by se nevydali na cestu? Jenom původním evropanům to ještě nedochází.

A co na to český volič? Pro někoho je důležitější zlikvidovat živnostníky a nastolit vládu jedné firmy, pro druhého má mnohem větší význam likvidace školství či ještě větší rozšíření vyloučených lokalit a podpora lidí kteří nikdy nepracovali a pracovat nebudou. Neustálé zvyšování státních úředníků je také věc, která potěší nejednoho voliče. Ale v jednou jsou voliči sjednocení. Nebudou volit strany, které vystupují proti migraci a u nihž hrozí nebezpečí, že kdyby se dostaly k moci, tak by se snad mohli pokusit bránit se přílivu migrantů a diktátu EU. To český-moravský-slezský-chodský volič nikdy nedopustí!!!

2 0
možnosti
JH

J65a14n 12H25l87e88d29í71k

13. 4. 2017 18:27

Brusel kapituloval, Brusel zrušil armády, Brusel hlásá bratrskou lásku k muslímským katům a teroristům. Naši politici nejsou vlastenci, nýbrž snadno podplatitelní šejdíři Základem je obnovení povinné vojens. služby a řádný, moderní výcvik s moderními zbraněmi.-- Tak dát příklad zemím, které už zlhostejněly, a finančně zajistily prudký nárůst počtu potomků v muslímských nadpočetných rodinách. Muslímům nutně snížit sociál.dávky a zrušit zcela přídavky na děti. A začít ihned s repatriací !!!

6 0
možnosti
  • Počet článků 50
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1669x
.

Seznam rubrik