Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Přesně tak..

každý,kdo byl v islámských zemích delší dobu,ví,jaké smrtelné nebezpečí je islám pro zbytek světa.

To jen pitomci,kterým někdo něco řekl na NOVĚ,si myslí opak.

Přeji jim tedy to obohacení na vlastní rodině,tak,aby s tím museli žít..

0 0
možnosti
MH

Přesně tak..každý,kdo byl v islámských zemích delší dobu,ví,jaké smrtelné nebezpečí je islám pro zbytek světa.

To jen pitomci,kterým někdo něco řekl na NOVĚ,si myslí opak.

Přeji jim tedy to obohacení na vlastní rodině,tak,aby s tím museli žít..

0 0
možnosti
MH

Je to přesně tak..

každý ,kdo žil v islámských zemích, potvrzuje smrtelné nebezpečí tím,že islám NIKDY nemůže mírumilovně soužít s jinými vírami..

To jen pitomci,kterým někdo něco nakukal na NOVĚ nebo v tisku, tomu věří..

přeju jim ze srdce to obohacení na jejich rodinách,aby s tím museli žít...

Nechci se toho dočkat a proto volím jednu jedinou stranu SPD TOMIO OKAMURA ,,která má aspoň nějakou šanci toto nedopustit ! ! !

0 0
možnosti
MK

Oponenti článku se v diskusi hrabou ve zbytečných pitomostech. V ideální podobě může být multikulturní pojetí přínosem; tedy ponechám si kulturní symboliku země, odkud přicházím, ale plně se podřídím zákonům země, kde jsem zakotvil. Nesmí se ale stát, že vystavím majoritu nemocem, které vleču sebou a další hledisko: při ohlédnutí po 3 - 4 letech by neměli mít migranti násobně větší počet lidí na soc. dávkách, než je v majoritě obvyklé. Tedy heslovitě - ekonomika a zdravotnictví.

Ale to podstatné na dnešní době se stále vynechává; viďte pane Mašku, Kopřivo, Bystřický a další. Proč i hlavní aktéři a podporovatelé multikulturalismu v Evropě museli konstatovat, že selhal?? A proč? Do té vzletné myšlenky se dlouhodobě nevešel ISLÁM!!! Multi-kulti s islámem není možný. Vždy se bude separovat, bude v rozporu se zákony, svými požadavky se bude snažit přetvářet majoritní zvyklosti a není v žádném případě ochoten se podřídit demokratickým pravidlům.

A proto, když se v našem školství bude kdekoli jako součást výchovy objevovat vedle jiných i islám, budu vždy zásadně proti!! Prostě islám je neintegrovatelný a samotná existence v evropském prostoru je proti zákonná.

Odstrašujícím příkladem prznění kulturního rozhledu našich dětí byl projekt "Islám očima českých školáků" a bohužel, stále nezakázaný, byť garance Min. školství podařilo zrušit. Tolik růžové barvy, která z islámu kapala, se hned tak nevidí!

Dalším pokusem je projekt Edizon; pokud jeho součástí budou opět muslimové, je to podraz. O islámu je potřeba dětem přiměřeně jejich věku říkat pravdu. Od historie, přes jejich násilný rozmach po světě, až po popis dnešních islámských zemí, ze kterých muslimové do Evropy přicházejí.

5 0
možnosti
KM

Zase fantazírujete. Žádní hlavní aktéři a podporovatelé multikuluralismu v Evropě neexistují a jedna osoba, v jednotném čísle, řekla, že selhal a to není žádná jeho podporovatelka. .

0 4
možnosti

Dávám multikulturistům dva roky, nejvíc tři.

0 0
možnosti
IB

I90v65o 97B91o48u42š58e

30. 3. 2017 16:07

Na tom vašem textu je nejvíce děsivý ten náznak, že máte děti......

3 11
možnosti
VK

Kde je ta koncepce k nahlédnutí? Zuřivý blog je na světě, ale kde nic....

2 0
možnosti
Foto

Mně stačí, když pustím televizi, kde jsou dětské pořady a zejména francouské dětské pořady. Tam vystupují černý chlapeček, vietnamka, muslimka a všichni společné pomáhají bílému chlapečku, který je třeba postižený. Pak mu pomohou a všichni se mají rádi. V každém francouském dětském filmu vystupují všechny rasy a pod text celého je, že všichni se máme rádi a ani ti muslimové nejsou zlí.

18 0
možnosti
VK

Také si myslím, že je třeba toho barevného rozkopat, nebo ho aspoň malinko ostrakizovat, prošacovat, zda u sebe nemá výbušninu a tak....;-)

1 10
možnosti
VS

Jestli tedy multikulturní fronta zuřivě útočí, co jste teď předvedl vy?

5 7
možnosti
VP

prostě na to upozornil. Nic zuřivého tam nevidím.

7 0
možnosti
  • Počet článků 50
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1669x
.

Seznam rubrik