Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Aneb jeden z dalších zhrzených blogů pana Hrnčíře, kdy pán z Blanska mluví o rozhodnutích brněnského magistrátu(MMB). Pánovi z SPD zřejmě vadí, že se město Brno snaží o naplnění koncepčních materiálů, které si Magistrát schválil a prohlasoval. Pánovi vadí, že MMB chce financovat projekt na lepší integraci migrantů. A jak si MMB tuto integraci představuje? Dle materiálu chce MMB zlepšít komunikaci úředníků s cizinci, při řešení běžných byrokratických záležitostí, tak aby byla příslušná jazyková vybavenost a prolomena komunikační bariéra. Proč se pan Hrnčíř nerozohnil, když se schvaloval koncepční materiál?

Možná proto, že SPD neexistovalo, a Úsvit ve kterém Tomio Okamura při komunálních volbách ještě figuroval, dostal ve volbách 1,2%. A taky možná proto, že pan Hrnčíř je z Blanska( jak uvádí u posledních voleb ).

0 0
možnosti

.... tak vono temu stačí přidělit kobky v Oltecu a do měsíca praskají zpátky na Střední Východ !,- ..... enem tem radním nic nezávidím, - jiná identita, vystěhování, vochranka, nervy ešivá sa dožiju druhýho dne,-zkrátka ze života peklo, ale chcou to!

0 0
možnosti

M74i16l64a24n 23K18e39s28l

10. 2. 2017 21:26

Za to co,co se děje na brněnském magistrátu může především ANO.V městských volbách vyhrálo.Vokřál,primátor Brna z ANO,aby vytrestal ČSSD neuzavřel s nimi koalici.Uzavřel koalici s Žít Brno a Zelenými.Teď za to trpíme.Brňáci v příštích parlamentních volbách dejte hlas komukoliv jen ne ANO.Stačí to,co již nám udělali a nedejte jim možnost k dalším podrazům.

3 0
možnosti

Každému, kdo proto hlasoval, bych dal, když ne rovnou domů, tak alespoň dva muslimy za sousedy.

3 0
možnosti
Foto

Naši volbami zvolení zástupci lidu brněnského si opět něco sami rozhodli ve stylu - "o nás bez nás".

4 0
možnosti
Foto

Nechceme, ale co máme dělat?

5 0
možnosti

Jnad slunce jasne, ze .... takhle krasne zacinaji spekulace. Nemam dukaz ale je to prece nad slunce jasne..

1 5
možnosti

J93i57ř82í 95N33o57s62e58k

10. 2. 2017 14:50

Důkaz máte nejen v tomto blogu. To hlasování není žádné tajemství. O jeden hlas. Je to hanebnost.

11 0
možnosti
  • Počet článků 50
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1669x
.

Seznam rubrik