Diskuse

Zkáza Evropy: Turecko ovládlo EU

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^ Není možno přijmout Turecko do EU a chtít po něm, aby ctilo evropské hodnoty. Důvod je jasný: islám do Evropy nepatří, je tu zcela cizorodý prvek.

Stačí nám islámské Kosovo, vřed na politice "mírové Evropy".

0 0
možnosti

Turci nikoho neovládají, to jenom Merkelové a spol. se hodí předstírat, že vše závisí na libovůli Turků, protože takový stav jí ve skutečnosti hraje do karet. Kdyby se jí hodil opak, tak s Turkama udělá krátkej proces. Nejblbější na celé situaci je, že stále najdou jedinci, kteří jí to žerou, a dále jedinci, kteří se k té její komedii ochotně připojují, jako třeba jeden nejmenovanej Sobotka.

0 0
možnosti

Turci nemají na to ovládat nebo diktovat EU, to souhlasím. Eurohlavy se nechaly, možná snad některé záměrně. A nemyslím si, že je Angela neschopná. Naopak, zjevně všehoschopná. Jen nechápu, čeho chce dosáhnout, že jí to stojí za to ponížení a ztrátu renomé. Zatím vše směřuje k rozjebání Německa a celého kontinentu. Ale proč, co z toho?

0 0
možnosti

Reseni je jednoduche.

1. prijmout Turecko do EU a schengenu

2. vystoupit z EU a schengenu - plati pro vsechny staty krome Belgie a Nemecka

3. v pripade zajmu si zalozit novy eurospolek - ovsem na jinem zaklade.

10 0
možnosti
Foto

A přesně zřejmě o tohle usilovalo NATO. Takřka bez jediného výstřelu získat nadvládu nad Evropou. Jinými slovy - čím slabší Evropa, tím silnější Amerika...

1 0
možnosti

Neomarxisté, nebo chcete-li "Nová levice" ovládá svět.

http://www.white-media.info/imigranti_voli_novou_levici.html

0 0
možnosti
Foto

Je to přesně tak:

Nelegální imigrace muslimů do Evropy se tímto způsobem zlegalizuje.

Představitelé EU se stali lokaji Turků.

4 0
možnosti

Kdo je dnes vlastně EU, Německo a kdo je Německo Merkelová ... . Francie a Hollande je jen loutka, kde je premiér Itálie, Španělska, Nizozemí, Dánska ... .

Vystoupení nám nepomůže, pokud tu bude setrvávat koncept politiky z dob kdy zde bylo nadšení pro jeden svět a to díky rozpadu duálního světa po roce 89.

Zde se začal tvořit dnešek a tím i dnešní generace, jež vyrostly v určitém světovém "klidu" a socialistické kolektivní Evropě.

S nimi politici a feminizace politiky, jež vytvořila obludný stav auto náhubku a zadusila vnitřní soutěživost a rozvoj politické osobnosti.

Svět nám dal tuto chvilku, ale dnes už je realita jiná. Máme zde politiky jež vlastně nic samostaného, hodnotového a odpovědného neumí, umí maximálně řídit kolektiv, typ Sobotka, Hollande, Merkellová a dál jako buldozer budují určitou zrůdnou ideologií, jež ničí vlastní odpovědnost, soutěživost a samostatnost.

Máme mladé generace jimž jsme vlastně dali volnou ruku a považujeme je za odpovědné a "zkušené", ale realita je jiná jsou vyrostlé v systému jež jim dává prostor ale žádné povinnosti a umetá jim cestičku.

Je to nezdravé aby mladé generace bez životních krizí a zkušeností diktovaly politiku a chování lidí, nenesou za to žádné důsledky.

Volební právo by mělo být až od 30 let, po určitých životních zkušeností.

6 0
možnosti

Z EU musíme urychleně vystoupit.

Ať si tam mají Turecko a Ukrajinu, ale my se od nich musíme distancovat.

8 0
možnosti

Znám jednu písničku, kde se zpívá: "Už je pozdě, Frantíku, můj zlatej milovníku, už je pozdě Frantíku, můj milovníku:"

Vy jste sice Jarda a nikoli Frantík a už vůbec nepřicházelo v úvahu, že byste někdy mohl být můj milovník, nicméně kdybychom si tyhle dvě věci odmyslili, tak bych Vám tahle slova klidně mohl zazpívat.

Už je pozdě!

0 0
možnosti