Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Turci nikoho neovládají, to jenom Merkelové a spol. se hodí předstírat, že vše závisí na libovůli Turků, protože takový stav jí ve skutečnosti hraje do karet. Kdyby se jí hodil opak, tak s Turkama udělá krátkej proces. Nejblbější na celé situaci je, že stále najdou jedinci, kteří jí to žerou, a dále jedinci, kteří se k té její komedii ochotně připojují, jako třeba jeden nejmenovanej Sobotka.

0 0
možnosti

Turci nemají na to ovládat nebo diktovat EU, to souhlasím. Eurohlavy se nechaly, možná snad některé záměrně. A nemyslím si, že je Angela neschopná. Naopak, zjevně všehoschopná. Jen nechápu, čeho chce dosáhnout, že jí to stojí za to ponížení a ztrátu renomé. Zatím vše směřuje k rozjebání Německa a celého kontinentu. Ale proč, co z toho?

0 0
možnosti

Vysvětlení se najde víc než dost, těžší je vybrat to správné.

0 0
možnosti

Mně v jejím případě došla fantazie. Tak dejte prosím nějaké. Ale opravdu vysvětlení, racionální, pokud je to vůbec možné.

0 0
možnosti

1. naivní multikulturalismus

2. napojení na pašeráky a další lidi, kteří jsou schopni migrační krizi přetavit v osobní zisk

3.konspirační teorie o tom, že někdo (např. CIA) na Merkelovou něco má, založená dřívějších zprávách z tisku

4. tendence tvořit dějiny (pravděpodobně mnohem silnější u někoho, kde je bezdětný, jako např. Merkelová či Juncker)

5. velmi přímočará politická logika tvrdohlavě vést rétoriku, která mě dostala ke korytu

6. rozbití národnostně homogenních států a nahrnutí enormního počtu lidí se středověkým způsobem myšlení do Evropy, které umožní dotažení dlouhodobé snahy EU o nastolení komunismu napříč celou Evropou

0 0
možnosti

Děkuji. Ale to nepovažuji za vysvětlení, natož uspokojivé, i když by něco z toho mohlo být jeho součástí.

1. Sama prohlásila, že multikulti nefunguje. Pro obrat o 540° nevidím důvod, navíc když je zjevně tvrdohlavá až hanba.

2. Ne v jejím případě. Jaký profit chcete nabídnout šéfce Německa a potažmo EU?

3. Nevyvratitelné. Ale to by nejmíň musela žrát děti.

4. Už je tvořila předtím, a vydržela by tam ještě řadu let, neměla konkurenci. Ale budiž, velikášství beru.

5. V jejím případě to byla ekonomika (alespoň myslím), ne péče o Afričančata.

6. Tento hnus smysl dává. Ale změny režimů obvykle dělají ti, co se k moci chtějí dostat, ne ti, co už ji mají.

Je jí 60, bezdětná jak píšete, sice by ještě stihla užít nějaký ten mamon, ale víc než co už může mít těžko. Možná chce Němce smáznout ze světa za nacismus. Nebo Evropany plošně nevím za co, případně kvůli nějaké echt pošahané ideologii (neomarxismus?) A samozřejmě ještě vidět výsledky své práce, to chtějí vždy všichni sociální inženýři, a proto také tlačívají na pilu ad absurdum.

0 0
možnosti

To byl výčet motivací (a velmi pravděpodobně ne úplný) pro všechny, co se tomhle podílejí. Co se týče konktrétně Merkelové, tak s vaší analýzou souhlasím, první dvě možnosti u ní skutečně nepřicházejí v úvahu, nejpravděpodobnější je 4 a 6.

Akorát nemáte pravdu, že ti, co jsou u moci, nemají důvod tu zavádět komunismus. Ten důvod je prostý - být ve funkci (tzn. u peněz a u moci) co nejdéle, nejlépe napořád.

0 0
možnosti

Jo vy jste to vzal plošně? Potom ano, ale já se nyní už soustředím jen na ni, ona a pár dalších eurohlav je toho hybatelem a zastáncem, všichni ostatní dělají jen křoví a o ničem nerozhodují.

A jako jo, moc a prachy napořád, dobrý. Ale to už měli, jen by se v těch vrcholových eurofunkcích škatulatovali. Komunismus, byť to není úplně přesné ten samý, dávno zaveden. Nepotřebují k tomu pár mega negramotů z Afriky. Angelína měla kancléřství také skoro jisté až do skonání. Naopak ho dala všanc. I tu klatou EU tím ohrožují. Za tím musí být ještě něco víc. Chovají se příliš iracionálně na to, aby to bylo jen tak.

0 0
možnosti

Ano, komunismus dávno zaveden. Jenže bylo otázkou času, kdy si to lidi uvědomí, stejně jako to, že to nefunguje. Zvláště po ekonomické krizi. Kdepak, oni ví, že to musí dotáhnout do konce, a tohle je způsob, který si k tomu zvolili. Je to vhodný způsob i proto, že v dnešní době už by jim klasická cenzura neprošla, tak se musela navázat na takzvanou xenofobii a rasismus.

0 0
možnosti

Mohlo by být, ale stále se mi to nějak příčí. Spousta těch procesů, politická korektnost a další nesmysly, tu jsou dlouhé roky a nezávisle na současných euroňoumech. Ti jsou nejspíš tedy jejich produkty. Současné eskalování konfliktu, navzdory tomu, že ho třeba sluneční lidé ještě úplně nevnímají, a import války a svrabu do Evropy povede postupně k zavádění všemožných totalit, pokud ji nesežere totalita Islámu. Tam je moc proměnných na to, aby soudný člověk riskoval teplé jisté místečko. Dokonce i kdyby byli kryptomuslimové, tak by své věci prospěli víc, kdyby to nechali pracovat a za sto let tu ten Islám máme.

No asi se na příčinách neshodneme, však to nemusíme vyřešit tady a teď, dočkáme se dalších věcí a uvidíme. Každopádně díky za podnětnou debatu.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS