Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TZ

Jestli deslabilizace arabského světa a severní Afriky je dílem náhody či dobře promyšlený akt, nechť si každý odpoví sám. Pokud se jedná o náhodný nepředpokládaný vývoj události, pak se ptám, proč vrcholní politikové EU již dávno nepodnikli kroky na ochranu evropské populace, proč NATO, již dávno neochraňuje pobřeží Evropy, místo různých misí po celém světě.

10 0
možnosti
KC

Pane Tomáši, odpověď na Vaši otázku - proč vrcholní politikové EU již dávno nepodnikli kroky na ochranu evropské populace... je velmi jednoduchá: protože EU je impotentní. Stojí jak svatý za dědinú, jak se říká na Valašsku a čeká, až zahřmí.

3 0
možnosti
MP

USA? Ty přece touto invazí zasaženy nejsou. Zasažena je západní Evropa a nemá vůbec vůli, možná ani schopnosti, se bránit. Starají se o kdeco, ale obranyschopnou armádu nemají. Já se už vůbec nedivím, že jsou celí potentočkovaní z Ruska, když nejsou ani schopni zorganizovat vojenskou ostrahu hranic před nekontrolovatelnou invazí.

13 0
možnosti
JR

J28a19r89a 11R56a65n47k

22. 4. 2015 4:14

Mila pani Pokorna, vidim, ze ctete, ale zrejme ne vse, jinak byste vedela, ze USA bere kazdy rok nejvice emigrantu, Kanada ma ze Syrie k dnesnimu datu pres 1.300 uprchliku, dalsich 10.000 ceka na prozkoumani dokumentu na patricnych konzulatech v zemich, kde jsou v lagrech. Lehce se to odssuzuje, kdyz mate jednostranne informace.

Hlavne je dulezite vedet, jak cely ten proces s zadostmi o azyl funguje, pak treba budete i uvazovat jinak.

0 1
možnosti
  • Počet článků 50
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1669x
.

Seznam rubrik