Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I92v42o 64C27i28l43i64c33h

18. 1. 2015 10:31

Velmi dobře napsáno R^

0 0
možnosti

Přečetl jsem si článek o tom, že Saúdská Arábie staví na svých hranicích zeď, která má zabránit v násilnostem teroristů z Islámského státu. A teď si představte, že v Saúdské Arábii založil Mohamed islám na počátku 7. století. Dnes je Saúdská Arábie jednou z nejteokratičtějších zemí na Blízkém východě a islám je oficiálním státním náboženstvím. V království se nacházejí dvě nejposvátnější místa islámu, Mekka a Medína. Zhruba 97 % obyvatel Saúdské Arábie jsou muslimové. A teď mi vysvětlete, jak to je.

0 0
možnosti
Foto

Je to tak, že islám ve své podstatě není náboženství, ale mocenský systém ovládání ostatních. Takže ti, kteří aktuálně vládnou, se obávají (právem), že přijdou jiní muslimové, kteří se pokusí zavést svou nadvládu.

3 0
možnosti

Otázka je, kdo jsou ti MY, kteří si to přivodili. Češi se po čtyřiceti letech duchovní nesvobody a devastace konečně dočkali jakés takés nápravy, po 25 letech zotavování a hledání tu najednou stojíme před novým nebezpečím, které jsme nepřivodili ani v nejmenším. Neřeším teď vůbec nějaké materiální polepšení si, či zhoršení.

Bohužel se nedokážeme domluvit ani uvnitř vlastní země, ani se zeměmi okolními, které jsou v podobném postavení. Přitom  by se ještě dalo aplikovat hodně účinných opatření, která by nám pomohla získat čas a zformovat hájení našich národních a kulturních zájmů ve vyšší míře.

4 0
možnosti
Foto

I76v53a79n 21M92a53r74e97k

17. 1. 2015 17:49

!!Ve středověku naši předkové formou křižáckých a křížových výprav dělali s Araby pořádky>>>>nyní se bohužel "karta obrátila" a s ní se zřejmě "obrací" i naši předkové v hrobech  8-oRvRvRv!!

3 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS