Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

Co naši disidenti. Ti přece mají ve všem jasno. Nebo snad je to Václav zapomněl naučit?;-)

1 0
možnosti
Foto

Týká se to i nás, samozřejmě.

Proč ale, sakra, nedokážeme problém řešit v zárodku? Vždyť stačí trvat na dodržování platné legislativy všemi, všem, všemi. 

A žádné ústupky. Sakra....

5 0
možnosti
EM

Je to sice hezká idea, ale jaká asi bude legislativa, až muslimové začnou v evropských státech převažovat? A nemusí to být žádní teroristé, stačí takoví pánové Abbasové, kteří obhajují šaríu, kamenování a sekání rukou.

1 0
možnosti
OK

Buď budeme považovat jakéhokoli člověka za principiálně rovného, nebo svět rozdělíme na vícelidi a ménělidi.

Pokud zvolíme první variantu, pak se budeme muset naučit rozlišovat mezi zavrženíhodnými idejemi a jejich nositeli. A taky mezi symptomy a příčinami.

Mimochodem, k vymření se Evropa odsoudila sama svou rezignací na plození dětí. A tak nám tu rostou zdroje, ale klesají jejich konzumenti, zatímco jinde ve světě populace hrozivě narůstá a hledá nová teritoria. 

V druhém paradigmatu lze poukázat na to, že přemnožená zvěř se odstřeluje a vzhledem k její nebezpečnosti je třeba být k tomu účelu více terorističtí než oni, abychom to zlikvidovali. Inspirátorů v dějinách máme dostatek.

2 0
možnosti
Foto

Něco Vám povím - buď se dokážeme radikálnímu islamismu postavit ne stejnou, ale z principu logiky přání vítězství, mnohem silnější aktivitou až agresí, nebo jako západní civilizace skončíme. Howgh. není o čem dál debatovat.

15 0
možnosti
  • Počet článků 50
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1669x
.

Seznam rubrik