Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Že se takové blbosti mohou objevit opakovaně!  Před tím to bylo HIV.

2 0
možnosti
MP

S prominutím, dnes jen hlupák věří tomu, že účelem léků je nemoc vyléčit. Při dlouhodobých nemocech jako rakovina, cukrovka, atd., by výrobci léků přišly o biliony dolarů.

1 2
možnosti
MP

Pouhá fakta. Toto se už dělá aspoň padesát let. Že jste nepochopila, váš problém.

1 1
možnosti
SN

:-)  Na rozdíl od diskutérů, kteří Vás statečně ometají, s Vámi souhlasím.  Debilita je srovnávat španělskou chřipku, se současnou situací! Dnes je vývoj nových léků a poznatky  o příčinách těchto nemocí, úplně někde jinde. V laboratořích se stále uchovávají některé nemoci, dodnes snad neléčitelné, vzpomenu jen sněť slezinnou a pracuje se trvale na vývoji nových.  Když nemůže být válka atomová, (i když může), může probíhat nenápadně válka biologická.  Lidstvo musí být udržováno ve strachu, pak se lépe ovládá !   R^

1 2
možnosti
MP

Souhlasím, vždy se musí vytvořit nějaké strašidlo či nepřítel. Záruka je 100%.

0 1
možnosti
MR

za prvni svetove valky zemrelo asi 6 milionu lidi, ale na spanelskuo chripku vice nezli 20 milionu. To asi take bylo spiknuti. Za stredoveku kdyz prisel mor, zabil 60% lidi, ze ani nebyl cas je pohrbivat a palily se mrtvoly na ulici, moc vesnic a mestecek bylo vylidneno do par dnu. Dalsi americke spiknuti, spinavci.

Kdyz radila lepra, take tezko nakazitelna, nejen musite zit v tesnem souziti s nemocnym a ve velmi spatnych hygiencikych podminkach, ale musite s nim zit dlouho. A pripominam ze vetsina lidi je proti lepre inmunni. A presto to byla epidemie, i do Evropy se dostala.Zatraceni Americane, a tak dokola at maji blazni radost

2 1
možnosti
JR

J84a91r96a 17R41a44n12k

20. 8. 2014 1:57

Mate vubec nejake vzdelani??? Kym a cim se nechavate oblbnout? Staci Vam Zvedavec a Parlamentni list s cerstvymi zpravami Radia Jerevan?

Canada to donate experimental Ebola vaccine

CTV News ‎- 6 days ago

Canada will be donating up to 1000 doses of an experimental Ebola vaccine, following a decision from the World Health Organization that it ...

Canada to donate its own Ebola vaccine to WHO for use in ...

Toronto Sun‎ - 6 days ago

Ebola experimental drugs and vaccines in early days of testing

CBC.ca‎ - 6 days ago

More news for ebola vaccine canada

Canada offers experimental Ebola vaccine VSV-EBOV to ... http://www.cbc.ca/.../canada-offers-experimental-ebola-vaccine-vsv-ebov-to-w... Aug 12, 2014 - A made-in-Canada experimental Ebola vaccine will be offered for use in the West African outbreak response, the Public Health Agency of ... Canada's experimental Ebola vaccine: How does it work? http://www.ctvnews.ca/.../canada-s-experimental-ebola-vaccine-how-does-it-w... 6 days ago - The Public Health Agency of Canada and the federal government have shared more details about an experimental Ebola vaccine that will be ... Canada to donate experimental Ebola vaccine to African ... http://www.theglobeandmail.com › News › World Aug 12, 2014 - The Public Health Agency of Canada is going to donate a made-in-Canada experimental Ebola vaccine to the West African outbreak response. Experimental Ebola drug based on research from Canada's ... http://www.theglobeandmail.com › News › National Aug 5, 2014 - Canadian research is at the heart of an experimental Ebola therapy recently ... An experimental Ebola vaccine made at the Winnipeg lab under

3 1
možnosti
PZ

Pro pana konspiračního teoretika je zjevně evoluce něco, co se stává "jen těm druhým".

Mimochodem historie různých lokálních propuknutí epidemií eboly v podání páně autorova odpovídá počtu zpráv o nich v českých médiích - tj. značně zkreslenému a v podstatě bezcennému pohledu na věc.

4 2
možnosti
Foto

Jsem původně myslel, že pán blbne z horka, ale ty červencové tropy už pominuly, tak v tom bude evidentně něco jiného. Někdy se asi půjdu podívat na festival Mezi ploty.;-D

4 2
možnosti
PK

P96e98t36r 58K80u39č66e19r78a

19. 8. 2014 21:50

Na vyvoji leku nevidim vubec nic spatneho. Pokud se tam nemoc v minulosti vyskytovala, nebo je stale ve volne prirode, tak mi prijde celkem normalni zde postavit laborator.

Nebezpeci vidim spise od radikalnich, teroristickych skupin. Jako treba zde priklad ruskeho obhajce genocidy (ke ktere mimojine tihne v poslednich letech i jejich oficialni statni politika).

http://s1.zetaboards.com/anthroscape/single/?p=846100&t=4879891

3 1
možnosti
MK

V tom příspěvku žádné obhajování genocidy nevidím.

Ten člověk jen připouští umělou genetickou modifikaci virů.

Já bych k tomu, na rozdíl od ostatních, zas tak kategoricky odmítavý nebyl. Člověk by měl zůstat skeptikem, ale zároveň být otevřený všemu.

4 1
možnosti
MS

Jo jo, to, že jste paranoidní neznamená, že po vás nejdou Rv

Ebola se vrací s železnou pravidelností prakticky každý rok, asi jako chřipka, ovšem podaří se ji prostě zvládnout.

Nyní ji negramotní afričané roznášejí až skoro úmyslně, ale můžou za její výskyt amíci, že?

A nakazit se jí je o mnoho lehčí než chytit HIV, nebo vzteklinu, tak v tom svém spravedlivém rozhořčení alespoň nepište bludy.

Ovšem pana Miroslava Petra jistě zaujmete ;-)

6 3
možnosti
LW

L93e10o 51W56o11l49f

19. 8. 2014 21:35

Chemtralis R^

3 2
možnosti
  • Počet článků 50
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1669x
.

Seznam rubrik