Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Mrkáček a ostatní podobně smýšlející..píšete "Špatná analýza, založená na špatných podkladech, se špatným výsledkem."......Ano jistě, každý si může udělat analýzu k obrazu svému, dnes a denně se o tom přesvědčujeme v médiích, televizi obzvlášť....................Nevím zda má autor stoprocentní pravdu....to asi ne a není to ani v silách jedince......ale, když se nad tím opravdu zamyslíte, tak vám vyjde fakt, že je pravdě asi nejbíže...proč ?....Protože jen blázen by si nevšimnul, že Majdan nebyla žádná demostrace za levnější chleba a naopak na druhé straně se nedá přehlédnout, že "separatisté" nejsou žádné tetičky z činžáku, vyzbrojené cepy a vidlemi.....Myslím, že zájmy Američanů jako světové velmoci jsou skutečně ohroženy a EU, která zabředla do bezbřehého přerozdělování a neskutečné birokracie je v podstatě předem mrtvá....Z tohoto pohledu je článek jeden z mála, který se dá číst a je pravdě asi hodně, hodně blízko...R^

0 0
možnosti
MP

Je ž neuvěřitelně nepochopitelné, jak tuto dlouhodobou velmi napjatou politickou situaci, směřující k 3. světové, ještě dnes může někdo podceňovat. Mám rád srandu, ale tady už dávno sranda končí. Jde o životy nás všech, kteří jsem zatím válku nezažili, jen naši rodiče či prarodiče. Zítra může být pozdě..

2 1
možnosti
Foto

Jediní kdo může zažehnout 3 světovou jsou vlády států.  Také se na ni vehementně připravují a svým ovečkám tvrdí, že je to na obranu.

4 0
možnosti
MM

Špatná analýza, založená na špatných podkladech, se špatným výsledkem...

1 2
možnosti
Foto

Třetí světová je teď nějaká nová populární mantra či co... Pokud se o ní někomu začíná zdát, tak bych doporučil studený obklad na čelo a aspirin.

8 6
možnosti
Foto

Sám jsem o tom už také psal. Stačí už půl roku sledovat prozápadní média a myslící musí dojít k závěru, že tohle všechno je promyšlená strategie, v které hraji Ukrajinci křoví americkým zájmům.

10 7
možnosti
  • Počet článků 50
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1669x
.

Seznam rubrik