Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Je zajímavé, že o vyhlazení Evropanů je psáno už v Protokolech Sionských mudrců, Protokolech pravdoláskařských mudrců, Protokolech Plutonských mudrců a v Torontských Protokolech. Je to opravdu jen náhoda????

1 0
možnosti

A co proti tomu děláte?

Byl jste volit? A koho jste volil?

Nechci po Vás odpověď, ale chci, aby si všichni diskutéři uvědomili, že i oni mají možnost něco zlepšit, když se přestanou schovávat za ostatní a převezmou odpovědnost.

4 0
možnosti
MK

Kdo chce něco málo udělat, pošlu mu  řádnou papírovou petici proti definitivě pro Ústředí muslimských obcí.

0 0
možnosti
JP

Zjevně jste nepochopil humanisty z EU, ano, na tohle všechno si prostě musíme všichni v Evropě zvyknout. Jiné etnikum má jiné obyčeje a s tím je prostě potřeba počítat a tolerovat to. Až se vámi jmenovaný příklad stane bežnou součástí našeho života, tak vám to potom už ani nepřijde... EU

2 4
možnosti
MP

Pane Pokorný, nedovolí-li zde žijící muslimové , aby žena nosila minisukni, tak je podle vás v pořádku, když ji zabijí? Že v Bruseli už muslimové se dostali na radnici a zakázali vánoční stromek na náměstí, to vám samozřejmě také nevadí. D. Hume-Zřídka se stává, že by se svoboda jakéhokoli druhu ztratila celá naráz.!!!!!!

4 0
možnosti
VBS

Na dotaz v nadpisu odpovídám - ano. Evropa má stále méně "svých" dětí /raději "si je doveze"/. Evropa se předhání v konzumu, Evropa nemá (nejen ona) žádnou novou skutečně nosnou a atraktivní ideu vlastního rozvoje "křesťanské" společnosti. Evropany nic zásadně nežene dopředu. Jak říkával klasik /tuším, že p. Werich?/ pro kapitalismus:"Kapitalismu umírá, ale je to krásná smrt".:-P

1 0
možnosti
Foto

Naší devizou není křesťanství, ale sekulární stát. Bylo by dobré si tuto skutečnost uvědomit a pracovat na jeho vymezení a ochraně.

4 1
možnosti
JK

Práve sekulárny štát je príčinou súčasných civilizačných problémov v Európe. Európa nemá zakotvené žiadne štátne náboženstvo - napr. kresťanstvo - jeho podoby môže byť a aj sú si rôzne. 

Pod štátnym náboženstvom nerozumiem povinné chodiť do kostola či modlenie sa pred začiatkom vyučovania. Len určitú nadradenosť kresťanských hodnôt na ostatnými. Jednoducho, keď sa dostanú do konfliktu kresťanské a islamské hodnoty, tak tie kresťanské by mali mať prednosť.

Ak sa hodnotovo zglajchšaltujú všetky náboženstvá, tak je potom z právneho hľadiska úplne jedno, či sa postaví na nejakej ulici nový kostol so zvonom ale mešita s minaretmi a hulákajúcim muezínom. Tým si aj samotní ateisti pília pod sebou konár, na ktorom sedia.

Bohužiaľ v Európe vidieť jednoduchý postoj - ktokoľvek alebo čokoľvek, kto/čo je proti kresťanstvu, má automaticky podporu z Bruselu. Kresťanský vred treba jednoducho odstrániť - a to aj za cenu straty vlastnej kultúrnej identity.

2 0
možnosti
BM

Určitě to stojí za zamyšlení. Bohužel politici nedovedou v takových případech myslet dopředu. Ani když vojáci umírají v cizině.

3 0
možnosti
PF

Politici myslí dopředu jen na délku volebního období.

2 0
možnosti
  • Počet článků 50
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1669x
.

Seznam rubrik