Jan Hrnčíř

Dobytí Evropy Tureckem je nadosah

26. 11. 2015 17:53:55
Podle posledních zpráv se Evropská unie chystá v rámci přístupových rozhovorů s Tureckem, otevřít jednu z posledních kapitol týkající se ekonomiky a monetární politiky.

Tento krok je dalším pokračováním vyděračské politiky Turků v souvislosti s migrační krizí, kdy od EU zkasírují miliardy eur. Kromě financí, Turci požadují snadnější přístup k schengenským vízům a urychlení přijetí Turecka do EU, s čímž už evropští lídři také souhlasili v rámci dohody o migraci. V neděli se turecký premiér Ahmet Davutoglu zúčastní summitu evropských lídrů o migrační krizi, takže můžeme čekat další ústupky.

Zatím Turci bombardují Kurdy, skutečně bojující s Islámským státem a sestřelují ruská letadla, protože ty zase bombardují obchodní partnery z Islámského státu a kazí tím Turkům kšefty s ropou a se zbraněmi. To je opravdu spojenec v NATO a již brzy člen EU k pohledání.

Už nám nezbývá ani doufat, že unijní lídři nekývnou Turkům úplně na všechny požadavky. V 17. století se Osmanské říši jen těsně nepodařilo dobýt a islamizovat Evropu, nejsem si jist, zda 21. století nebude pro křesťanskou Evropu, tím posledním...

Nejvyšší čas vypsat referendum o vystoupení z EU a zachránit poslední zbytky naší státnosti.

Autor: Jan Hrnčíř | karma: 40.94 | přečteno: 2189 ×
Poslední články autora